Hero

Over ons

De passie om mensen te helpen is ons op het lijf geschreven!

Zorgregio

Als gediplomeerde verpleegkundigen is het onze missie om anderen bij te staan waar nodig. Onze persoonlijke aanpak werd ons al meermaals met de glimlach benadrukt.

Stiptheid en nauwkeurigheid met oog voor detail zijn onze belangrijkste kenmerken, aangevuld met onze kennis en ervaring. Op deze pagina leer je ons alvast wat beter kennen. Heb je vragen, of wens je een persoonlijk gesprek om jouw situatie te bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren!

Om zo effectief mogelijk werkzaam te kunnen zijn en om zoveel mogelijk tijd met onze patiënten te kunnen doorbrengen zijn we actief in de regio Diepenbeek & Hasselt

Team

Leer ons wat beter kennen!

Isabelle

Isabelle

Isabelle is gediplomeerd als thuisverpleegkundige aan het Provinciaal Instituut voor Verpleegkunde te Hasselt. Zij is een zorgzaam type met een warm hart, geboren in Luik maar heeft het grootste deel van haar jeugd in het warme Limburg mogen doorbrengen.

Zelf is zij woonachtig in de regio, wat haar in staat stelt snel te kunnen interpelleren in de vooropgestelde regio.

Dankzij haar achtergrond zijn zowel Frans al Nederlands een moedertaal voor Isabelle, samen met het Engels dat zij goed beheert.

Wat voor haar primeert is kwalitatieve verzorging in jouw eigen thuisomgeving. Zij is niet het type dat constant op de klok kijkt, eerder de patiënt centraal stelt in haar bezigheden.

Kwaliteit gaat boven kwantiteit, en dat draagt zij hoog in het vaandel!

Marisa

Marisa

Marisa is afgestudeerd als algemeen verpleegkundige aan het Hast HBO5 Verpleegkunde te Hasselt. Zij is afkomstig uit Albanië en heeft altijd in de sociale sector gewerkt. Zorgen voor de medemens ongeacht afkomst en geloof, de mens achter de patiënt zien, een luisterend oor bieden, geduld, respect en oog hebben voor het totaal plaatje vindt ze heel belangrijk.

Zij combineert al jaren haar 3 grote passies: Verpleging, Kapster en Sociaal Tolk.

Dit omdat ze een heel warm empathische zorgzame duizendpoot is.

Marisa staat voor een persoonlijke, kwalitatieve en doelgerichte zorg op maat van de patiënt in zijn vertrouwde omgeving.

Tom

Tom

Tom, een enthousiaste en rustige verpleegkundige, heeft zijn diploma behaald aan de HBO5 Verpleegkunde in Genk. Momenteel bouwt hij met toewijding aan zijn professionele carrière, waar hij zijn kennis en vaardigheden verder verdiept.

Als inwoner van Diepenbeek brengt hij een lokale verbondenheid met zich mee naar zijn werk.

Zijn toewijding aan de zorg en streven naar voortdurende verbetering, gecombineerd met zijn joviaal persoonlijkheid, maken hem tot een waardevolle verpleegkundige. Hij begrijpt goed dat kwaliteit van onschatbare waarde is in de zorg.

Claudia

Claudia

Claudia is een gegradueerd verpleegkundige. In 2011 is ze afgestudeerd als bachelor in de verpleging, met als optie psychiatrisch verpleegkundige, aan de Katholieke Hogeschool Limburg.

Ze is afkomstig van Hasselt en woont in Diepenbeek. Van jongs af is ze bekend met de regio. Ze vindt het belangrijk om een warme, zorgzame benadering te kunnen bieden in de thuisomgeving.

Het is niet de persoon om gejaagd alles af te handelen. Ze zal eerder de behoeften van de persoon analyseren en inspelen op de noden van het moment.

De patiënt centraal stellen, is voor haar de eerste prioriteit.